Festa de cloenda de la BlogL’Hosfera

Els Punts Òmnia fem 25 anys!! El 29 de maig vam programar una jornada especial que ha aplegat més d’una seixantena de participants de tots els Òmnia de la ciutat de l’Hospitalet al Casal Cívic i Comunitari Gornal. En la trobada es van compartir alguns dels treballs i projectes que s’han treballat als diferents punts Òmnia al voltant de la memòria històrica de la ciutat.

Les persones participants dels punts han estat els protagonistes d’aquestes presentacions on s’ha exposat programes de ràdio, publicacions de blocs, sessions audiovisuals fetes durant el confinament en la pandèmia, calendaris, material fotogràfic, monuments històrics en impressió 3D… Aquests projectes recorden la nostra història, que acaba sent el que és el nostre present.

L’activitat també ha comptat amb un parell de sorpreses protagonitzades per dues dinamitzadores, la Yolanda Carmona i la Laura Herrero, una va ser l’actuació musical, amb les cançons “Ay,Carmela” i “Bella Ciao” que han estat possibles gràcies a la col·laboració de Daniel i una lectura d’un escrit de memòria històrica de la Felisa Mesa, participant d’Historias y costumbres d’ Òmnia Gornal. Aquest va ser un dels escrits premiats al Concurs Sefora de la Favibc.

Per finalitzar un gran refrigeri “de traje” per les persones assistents.

L’experiència ha estat molt emotiva i positiva, farem més!”

Vídeos de les sorpreses

Enllaços

Notícia televisió L’H

Notícia Xarxa Òmnia

Notícia Punt TIC

Exposició de recursos i treballs des dels Punts Òmnia de l’Hospitalet

Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc

Records amb mirada de Dona

Histories y costumbres Akwaba

Historias y costumbres Gornal

Historias y costumbres Sanfeliu

Padlet Energia i DomèsTIC (dones d’El Caldero)

Vídeo Màkers a la Torrassa: Imprimint patrimoni del barri en 3D

Bloc Memòria de Bellvitge

Postals de l’Hospitalet “l’abans i el després”

Deixa un comentari