JIS/Arrels Torrassa

…El nostre Bloc:

BLOC DEL PUNT OMNIA JIS/ARRELS DE LA TORRASSA

http://puntomniajisarrels.wordpress.com/

…La nostra presentació:  http://xarxaomnia.gencat.cat/node/333

…La nostra darrera memòria audiovisual d’activitats 2017-2018:

…Els blocs dels nostres projectes més estimats:

-REVISTA ELS NOSTRES BARRIS de LA TORRASSA

http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com/

Revista feta per la comunitat de veïn@s de La Torrassa de L’Hospitalet, vinculada com a alumnes i amics al Punt Omnia JisArrels de la Ronda La Torrassa, 105. Editada actualment des del Punt Omnia Jis Arrels i l’associació JIS.

La comunitat veïnal, protagonista i participant d’aquest espai permanent al Punt Òmnia Jis-Arrels, tots els matins dels dijous dins l’espai Blocs en Xarxa, lideren el projecte ‘Teixint i Multiplicant Xarxes’.

-MEMORIA DE BARRI DE LA TORRASSA

http://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com/

Grup Memòria de Barri de La Torrassa: “Hola, som un grup d’alumnes del Punt Òmnia JisArrels i veïnes del barri de la Torrassa de L’ Hospitalet.
Estem interessades en fer un bloc de les nostres vivències i records del barri. No som historiadores però som unes mestresses de casa jubilades a les quals ens fa molta il-lusió fer conéixer a la resta de veïns, com era La Torrassa fa uns anys…Ja fa un any que estem treballant: recollint fotos antigues, passejant-nos pel barri i recopilant informació dels veïns de certa edat, que ens han explicat vivències pròpies que no consten enlloc i que hem considerat importants”…

La comunitat veïnal, protagonista i participant d’aquest espai permanent al Punt Òmnia Jis-Arrels, tots els matins dels dilluns des de fa 10 anys, lideren el projecte ‘Gent Gran i Noves Oportunitats’.

-AMB VEU I NOM DE DONA

http://ambveuinomdedona.blogspot.com

-EL CALDERO DE INFORMÁTICA

http://elcalderodeinformatica.blogspot.com/

Bloc del grup TIC entre Dones que es troben els dimecres al Punt Òmnia Jis-Arrels.

Són les protagonistes principals del projecte i línia de treball ‘Amb Veu i Nom de Dona’.

-PINTORES AL BARRI

http://jjaneslatorrassa.blogspot.com/

PINTORES AL BARRI: “Ens diem Encarna, Francina, Isabel i Marian. A diferents nivells col·laborem i formem part del Taller d’Art Josep Jané i Olivé  de La Torrassa, ja què sóm un grup heterogeni en quant a formació i capacitat artística”….

Les veïnes protagonistes i administradores, participen al projecte ‘Teixint i Multiplicant Xarxes’.

-CONCURS DE SANT JORDI AL PUNT OMNIA JIS-ARRELS

http://concursantjordiomniatorrassa.blogspot.com

“Com cada any, al mes d’abril celebrem la primavera des del Punt Omnia JIS/Arrels amb el ja habitual Concurs de Sant Jordi 2009. Com sempre, podeu participar amb la Imatge i la Paraula. Atenció! Aquest any la novetat rau en que tota obra presentada ha de tenir com a condició estar publicada a Internet … Es realitzarà una exposició on-line amb les obres i treballs presentats”.

…Alguns dels blocs dels nostres veïn@s i participants del Punt més estimats:

-VIATGES: RECORRIENDO EL MUNDO

http://recorriendomundo-regina.blogspot.com/Fotografies i quadern de viatge sobre Madagascar i més…Els viatges de la Regina Granel.

-VIATGES: ELS MEUS VIATGES

htpp://elsviatgesdemarian.blogspot.com<<(…) Crec que viure és un viatge apassionant, però estic segura que viatjar és viure.>> Marian Huesca.

Una visió particular del Camí de Santiago per Francesc.

http://camidesantiagofrancesc.blogspot.com

-OPINIÓ i CRÍTICA

http://elbarullodeolimpia.blogspot.com

http://mirandoporlaciudad.blogspot.comJuan Rodriguez

http://jaume-punxes.blogspot.com Jaume Gubern

 

Una resposta a “JIS/Arrels Torrassa

  1. Avui 28 de Desembre del 2011 per mitja de la premsa local EL LLOBREGAT he llegit amb molta sorpresa que, la alcaldessa de l’ Hospitalet Núria Marín`ha re considerat i rectificat, el tancament definitiu de la Radio i la Televisió nostra. El motiu de aquesta decisió( segons ella diu) no es altre que reorganitzar els treballadors d’aquests llocs i distribuir-los en altres feines,per que no perdin el seu treball 70 persones responsables i eficients. El partit I CV-EU i A. a fet molta prensió i es retiraria, deixant els socialistes en minoria per governar si finalment es complia la ordre de tancament.
    Es una innocentada de avui dia dels innocents??
    No es concreta fins quant durarà aquesta situació doncs, la emissora de radio pertany a l’ empresa, LA FARGA i la televisió t’ un contracte firmat amb una productora privada Lavinia que acaba aquest mes de desembre.
    Esperem que si sigui així i això sigui una mostra més de la bona actuació de la nostra Alcaldessa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s