Blogs de Pubilla Cases-Can Vidalet

El Punt Òmnia Pubilla Cases- Can Vidalet està obert des de l’any 1999.  Aquest punt es troba a la Plaça de les Bòbiles, a l’interior de l’edifici de l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet,  i a cavall entre l’Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat, això fa que hi hagi usuaris de les dues poblacions.

El Punt Òmnia ha de ser una realitat amb cambi constant, que evolucioni al servei dels usuàris. Per aquest motiu, aquest darrer any s’ha apostat per fer cursos encaminats a donar nocions bàsiques a les persones, tant d’ofimàtica com d’internet, ja que degut a la greu crisi que està afectant el país, aquestes eines són bàsiques alhora de poder trobar noves opurtunitats en general.

Per altre banda, estem molt interessants en la línia de col·laboració entre associacions i altres col·lectius del barri, ja que creiem que el punt ha de ser un referent més del barri, una peça que pugui entrelligar-se amb la resta de peces que hi ha a la zona i d’aquesta manera poder conformar un dibuix general del barri. Per aquest motiu, estem treballant estretament amb altres serveis del barri i sobretot amb els altres companys dels punts Òmnia de l’Hospitalet, per poder crear projectes que serveixin a tota la comunitat en general de l’Hospitalet.

Actualment el punt està obert de dilluns a divendres, en horari de matí per als adults i de tardes per infants i joves. L’Anna Pujol és la dinamitzadora que s’ocupa del grup d’adults i de l’administració del punt i la Mireia Bru realitza la dinamització dels grups de tarda.

Entre d’altres projectes al llarg d’aquest curs 2010-11 s’han dut a terme classes d’internet, de correu electrònic, d’ofimàtica, s’han fet varis mòduls del Connecta’t ( programa dins del Servei Català d’Ocupació), s’ha fet la prova del programa pilot per la recerca de feina a nivell europeu Key Competences for All, retoc fotogràfic, entre altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: