Trobada territorial amb el Baix Llobregat

El 13 de març la normalitat es va veure trencada, així com tantes activitats que teníem programades per a les properes setmanes. Entre elles estava el trobar-nos amb les companyes i companys del Baix Llobregat.

Havíem trigat a concretar la data, però semblava que per fi coincidiríem en un espai per parlar i per compartir. Evidentment, això, degudes les circumstàncies, no va poder ser presencialment, però les ganes no van aturar la possibilitat de fer una trobada on-line.

Vam posar-nos “cara”, les que encara no ens havíem vist mai, i vam presentar el projecte de la Bloglhosfera, com a possible model de treball en xarxa en el territori que actualment funcionava.

Vam explicar el nostre funcionament general, la nostra organització, i vam destacar alguns dels projectes que ens uneix i que més èxit representa pel seu esperit comunitari. El vídeo Postals de l’Hospitalet (lhpostal) és la proposta que fa més temps que compartim i que mostra l’essència d’aquesta feina conjunta. Vam decidir que era un bon moment per fer l’estrena, i així vam fer-ho! Perquè les imatges valen més que mil paraules…

I després vam xerrar entre totes, vam compartir neguits, necessitats, punts forts i febles… Tot plegat per aterrar un nou possible treball en xarxa en el territori, aquest cop de la mà delxs companyxs del Baix Llobregat.

Contentes d’haver compartit aquesta estona i, sent ambicioses, de que la nostra pràctica pugui ser una mica inspiradora.

Moltes gràcies, i seguim!

Punts Òmnia del Baix Llobregat 

Punts Òmnia de l’Hospitalet de Llobregat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s