MANIFEST Anti-Retallades ÒMNIA de l’HOSPITALET

Recordem que BlogL’Hosfera som tots i totes en qualitat de veïn@s d’uns barris compartits, d’una ciutat compartida i estimada: L’Hospitalet.  BlogL’Hosfera supera la relació professionals i usuari/es d’un servei: ens hem trobat als Punts Òmnia de la ciutat en un moment inicial i ara estem juntes lluitant  per la dignitat d’un servei públic, per la dignitat de cadascun de tots els serveis públics, per la dignitat dels nostres barris, per la nostra dignitat personal, com a veïn@s i ciutadan@s. I per aquesta raó, perquè en formem part, ens hem organitzat: com a protagonistes de les nostres vides que no volem retallades.

 

Des de la BLOGL’HOSFERA volem fer públic i compartir el Manifest Anti Retallades ÒMNIA de l’Hospitalet. Es demanen signatures a nivell individual i també es demana el suport d’entitats de la ciutat.

Podeu descarregar els  documents als següents links:

MANIFEST Anti Retallades ÒMNIA de l’Hospitalet Octubre 2011

GRAELLA signatures anti retallades Omnia BlogLHosfera

Podeu contactar amb el correu de la BlogLHosfera per tal de retornar-nos omplerts els fulls de signatures i els anirem a buscar allà on us sigui més còmode!

E-Mail: bloglhosfera@gmail.com

Gràcies, salut i força!

–Per uns serveis públics dignes i de qualitat, a tots els nivells–.

L’Hospìtalet, novembre 2011

Anuncis

5 Responses to MANIFEST Anti-Retallades ÒMNIA de l’HOSPITALET

 1. pep ha dit:

  aixi arribaren molt aviat a que ens escoltin
  salut
  pepet

 2. Iolanda maurici ha dit:

  mmm…. superòmnies, i signatura per Internet?

 3. Ramoń Aguilera Caparroś ha dit:

  Com usuari d’ Òmnia, he llegit amb gran interès el manifest de protesta molt raonada dirigit als qui són responsables de la retallada tan sobtada que ja patim tots, dinamitzadors i aprenents d’ informàtica que, plens d’ il.lusió estàvem començant a assimilar les ensenyances que un dia per setmana rebíem.
  Desprès m’ he fet moltes preguntes jo mateix per entendre el que està passant, i de manera obsessiva solament el meu cap en repetia una. Ja ho tenen clar, que estan empobrint la nostra societat fins a un límit gravíssim?. Que la marginació de la capa més baixa, està fent estralls horrorosos en las famílies més dèbils, sense feina, ni recursos econòmics? Com poden permetre que se’lls prengui la vivenda i quedin al carrer sense empara d’ un servei social humanitari que els protegeixi?
  Ara retorno al problema que m’ afecta personalment com a principiant d’informàtica: Estic a les beceroles d’ aquets mitjà que es Internet, tinc davant meu un munt de possibilitats per obtindre nous contactes, per comunicar-me amb altres persones, ampliant els meus coneixements generals i sentir-me satisfet de mi mateix.
  Que està succeint en contra de aquesta iniciativa? Doncs que han reduit les subvencions i per tant, Òmnia es veu obligada a tallar en un alt percentatge la tasca formativa en general, trastocant tot el treball de formació planificat per el futur. Si els que manen tenen que complir, estalviant i pagant deutes, que estrenyin als més forts,aquells que no compleixen amb hisenda, falsificant els seus comptes, a tots els que tenen més del que declaren. Control als Banquers que blinden els seus honoraris i s’apujen els jornals a voluntat pròpia, als que disposen de cotxes blindats, vaixells de luxe, xalets i palaus. A tots aquets, fermesa fiscal molt rigorosa.
  Doncs… NO!! És més fàcil destruir al que no pot defensar-se, el camí es privatitzar la sanitat pública, menys concerts econòmics en educació, jubilacions anticipades, reduir audiovisuals públics. La societat del benestar només pels poderosos.

 4. Maria Aracil ha dit:

  Soc la Maria, i vull afegir-me a tants i tantes indignats, per les moltes retallades que estem patint treballadors i pensionistes. Sí, pensionistes també perquè encara que no ens han tocat la pensió, sí que ens han retallat altres coses.

  És indignant que la Sanitat Pública, o sigui, la Seguretat Social, una de les millors coses que teníem a casa nostra ens la estan retallant per tot arreu.
  Aquests polítics nostres haurien de pensar en els seus pares i avis que possiblement als anys 60-70, van ser-hi en les revoltes i manifestacions obreres i sindicals.

  Per aconseguir l’estat de benestar que hem tingut fins fa poc, per això em permeto fer-lis un toc a la seva ètica i orgull filiar, que pensin en la sang i sacrificis que va costar tot el que ens han tret i ens volen treure encara.

  Per això dono gràcies a aquests Centres Informàtic de Punts Òmnia i als seus dinamitzadors, que com bé diuen els meus companys, ells i els centres ens han donat la veu i la força per aprendre a expressar-nos i fer-nos escoltar i respectar.

  Maria Aracil i Gomez.

 5. […] s’ha entregat al Registre una carta signada per alumnes dels Punts Òmnia de la ciutat i el Manifest anti-retallades de l’Hospitalet, signat com a BlogL’Hosfera, plataforma que agrupa a persones usuàries, tècniques i amigues […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: