>Programa pilot a nivell europeu en el Punt Òmnia Pubilla Cases- Can Vidalet

>Durant aquest mes de març s’està portant a terme a tot Europa les proves pilots del programa Key Competences for All. Aquestes tenen per objectiu comprovar, implantar i avaluar tant la guia de treball com la plataforma de gestió del KC4A. En total són 5 els països que han participat en l’elaboració del programa i ara l’estan portant a terme: Regen Unit, Bèlgica, Letonia, Rumania i l’Estat Espanyol.

En el Punt Òmnia Pubilla Cases-Can Vidalet, conjuntament amb altres punts del territori català i estatal, es posarà a prova el programa. Aquest està dividit en tres parts i en total són 36hores, degut a la manca de temps, cada punt treballarà una part concreta. En el nostre punt es realtizarà el segon taller del curs els dies 21,22,28 i 29 de març amb persones que estan buscant feina o volen millorar les seves condicions laborals.

Un cop efectuades les experiencies piltos als diferents països es reuniràn representants de cada país a Timissoura (Romania) on es posaran en comú els pros i contres del curs detectats pels alumens i pels dinamtizadors en general. D’aquesta manera es podran fer els retocs partinents en aquesta eina, que ha de servir per poder donar competencies TIC als seus participants, alhora que els ajuda a conèixer més bé el seu perfil professional. També ha de servir per donar més, innovadors i variats recursos alhora de fer la recerca de feina online.

Una part interessant del projecte serà poder valorar i veure com la situació de crisis, que s’està visquen a nivell mundial, afecta alhora de buscar feina en els diferents països de la Unió Europea. Ja que segurament no serà el mateix les necessitats d’un participant de l’Hospitalet de Llobregat que per una persona en situació d’atur a Londres o Letonia.

Pàgina principal del projecte a nivell europeu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s