Èxit de la Setmana d’Internet a L’Hospitalet

El dissabte 16 de maig es va celebrar la Setmana d’Internet a L’Hospitalet amb la instal.lació d’una carpa multimèdia a la Ronda de La Torrassa, oberta durant tot el matí a la participació de veïns i veïnes de la ciutat, convidats a deixar un missatge al recent inaugurat nou bloc de la Blogl’Hosfera i a navegar per Internet, gràcies als company@s de GUIFI Net. L’acte, que va ser organitzat pels tres Punts Omnia de la ciutat: Omnia CIJB Bellvitge, Omnia Gornal i Omnia JIS/Arrels de La Torrassa, va servir també per començar a celebrar el 10 aniversari dels Punts Omnia de L’Hospitalet. La Jornada va comptar amb visites de veïns i veïnes dels diversos barris de L’Hospitalet, així com també de companyes d’altres Punts Omnia hospitalencs, com el d’Akwaba i de l’equip de la Coordinadora catalana de Punts TIC. La presència municipal va ser per part de la regidoria de Joventut.

Però la feina no s’ha acabat: ara, des de la Blocl’Hosfera podeu consultar les bases i se us convida a participar en un Concurs de Fotografia Ciutadana i Digital …No us ho perdeu!!

1

Podeu visitar el reportatge fotogràfic de la jornada a:

http://picasaweb.google.com/bloglhosfera/SetmanaDInternetALHospitalet2009#

AGRAÏMENTS:

-A GUIFI NET de L’Hospitalet per la connexió a Internet i la seva maestria. Gràcies,  Ricardo, Paco i Jordi.

-A la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat pel prèstec de l’Aula Mobil. Gràcies, Isolina.

-A Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet per la gestió dels permisos. Gràcies, Juanjo.

-Al Districte de Collblanc-La Torrassa per facilitar-nos la burocràcia. Gràcies, Joan.

-A la casa Boleda i Coordinadora d’Associacions de Discapacitats Físics de l’Hospitalet per tirar-nos un cable de veritat: el de l’electricitat.

-A tots els veïns i veïnes de l’Hospitalet que es van apropar a la Carpa des dels diferents barris de la ciutat: moltes gràcies!

-Al suport de les entitats: Esplai CIJ Bellvitge i Associació JIS.

-Al grup de blocaires hospitalencs que van participar: de l’Associació Pont de la Llibertat; del grup Memòria de Barri i del grup Pintores al Barri; i especialment a la Mª Carmen del bloc Cocina Fácil y de Buen Gusto.

-Al Cesk i a la Noe de la Coordinadora Òmnia per apropar-se.

-A les companyes del Punt Omnia d’Akwaba Olga i Rosa per la seva ajuda i simpatia.

-I a tot@s els bons amics i amigues dels nostres Punts Omnia de l’Hospitalet: a la Sara Espinosa per les fotografies; als nostres companys Carles i Alícia.

-I una floreta també dedicada als dinamitzador@s Omnia organitzadors de la Jornada: Enric Mangas del Punt Omnia del Gornal; Cristina Espinosa del Punt Omnia CIJ Bellvitge; Roberto De Petri i Mila Serrano del Punt Omnia JIS/Arrels La Torrassa. Per desitjar i creure en una xarxa digital i sobretot humana des de L’Hospitalet, i que han fet possible la celebració per primer cop d’una Setmana d’Internet als seus carrers.

Anuncis

3 Responses to Èxit de la Setmana d’Internet a L’Hospitalet

  1. […] L’any passat vam aprofitar l’ocasió per sortir amb els ordinadors  i fer una Jornada al Carrer amb els companys de Guifi.Net, que va suposar la 1ª Jornada d’Internet al Carrer a […]

  2. […] passat com a BLOGL’HOSFERA vam aprofitar l’ocasió per sortir amb els ordinadors  i fer una Jornada al Carrer amb els companys de Guifi.Net, que va suposar la 1ª Jornada d’Internet al Carrer a […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: